Пофесионални Индустриални препарати

Артикул : SCL 203 MEDIX мултифункционален гел за почистване на подове и гладки повърхности 5л.
Описание: Високопенлив алкален гел за професионална употреба с мултифункционално приложение. Подходящ за основно и следремонтно почистване, както и за ежедневна поддръжка. Притежава концентрирана формула с активни съставки за ефикасно почистване на петна и силно замърсени подове, теракота, мозайка, балатум, фаянс, плотове, силиконови завеси, ветроупорни завеси, транспортни ленти и други водоустойчиви повърхности, покрити с емайл, пластмаса, метал и др. Оставя свеж аромат.
Цена за брой :14,52 лв. с ДДС
Артикул :GCL 201 MEDIX препарат за почистване и полиране на стъклени и гладки повърхности 5л.
Описание:Бързодействащ почистващ препарат за професионална употреба за стъклени и гладки повърхности. С икономична формула, базирана на алкохол, за блестяща чистота без замазване и следи по повърхностите. Препаратът е подходящ за основно почистване, поддръжка и полиране на прозорци, стъкла, витрини, огледала, парапети на ескалатори, силиконови завеси, ветроупорни завеси, транспортни ленти, както и за всички гладки водоустойчиви повърхности, покрити с емайл, пластмаса, метал и др. Отстранява отпечатъци от пръсти, насекоми, замърсявания от уличен прах, следи от дъжд и др. Със свеж и дълготраен аромат на момина сълза.
Цена за брой :14,90 лв. с ДДС
Артикул : DW 402 MEDIX Сoncentrate Веро за съдове и прибори 5л.
Описание: Препарат за ръчно измиване на съдове и прибори с активни съставки, които отстраняват упорити замърсявания и осигуряват блясък. 
Цена за брой : 16,08 лв. с ДДС
Артикул : WC TCL 217 MEDIX препарат за почистване на тоалетни и санитария 5л.
Описание:Хигиенизиращ препарат с киселинно действие за професионална употреба за основно и поддържащо почистване на санитарни съоръжения. Предназначен за всички киселиноустойчиви повърхности в санитарните помещения като тоалетни чинии, писоари, бидета, умивалници. Концентрираният гел плътно покрива третираните повърхности, ефикасно отстранява варовикови отлагания, петна от ръжда, органични и неорганични замърсявания, почиства до блясък и действа и в каналите. Без мирис на хлор.
Цена за брой :21,90 лв. с ДДС