За нас

Мисия:

Вашият успех е наша мисия!

Визия:

Да бъдем водеща компания във ХАРТИЕНИЯ БИЗНЕС, в България и ЕС!

Ценности:

• Грижа за клиента
• Стремеж към усъвършенстване и постоянство
• Честност и почтеност във всичко и към всеки
• Спазваме всичките си обещания
• Ценим и развиваме хората си

ДЕНИ-САЛФ ЕООД е утвърден и реномиран производител на салфетки,тоалетна хартия,кухненска ролка. С дългогодишен опит в индустрията и ангажираност към качеството, компанията е изградила силна репутация за производство на висококачествени продукти за салфетки, които отговарят на различни нужди и предпочитания на клиентите.

ДЕНИ-САЛФ ЕООД предлага разнообразна гама от продукти за салфетки,тоалетна хартия,кухненска ролка,кърпи за ръце, предназначени за различни цели и настройки. Продуктовото им портфолио включва:

Салфетки за вечеря:

Тези салфетки са с по-големи размери и обикновено се използват за официални поводи за хранене, ресторанти и събития, които изискват елегантен щрих. Известни са със своята мекота, попиваемост и издръжливост.

Коктейлни салфетки:

Предназначени за социални събирания, партита и барове, коктейлните салфетки са с по-малък размер и често имат атрактивен дизайн или шарки. Те са силно абсорбиращи и удобни за задържане на напитки или изтриване на разливи.

Салфетки за обяд:

Салфетките за обяд са универсални и подходящи за различни поводи, включително случайни вечери, събития на открито и ежедневна употреба. Те предлагат баланс на функционалност и стил, осигурявайки чисто и удобно решение за избърсване на ръце и лица.

Персонализирани салфетки:

ДЕНИ-САЛФ ЕООД е специализирана в производството на персонализирани салфетки. Те предлагат опции за персонализирано брандиране, лога, монограми или персонализирани дизайни, отговарящи на специфичните нужди на бизнеса, организаторите на събития и отделните лица.

Гарантиране на качеството:

ДЕНИ-САЛФ ЕООД поставя силен акцент върху осигуряването на качество. Те доставят висококачествени материали, като първокласна хартия , и прилагат строги мерки за контрол на качеството през целия производствен процес. Това гарантира, че техните салфетки отговарят на най-високите стандарти за мекота, здравина, попиваемост и цялостно качество.

Производствени възможности:

Производственият им процес включва ефективни техники за пулпиране, формоване, пресоване, рязане, сгъване и опаковане. Квалифицирани техници и персонал за контрол на качеството наблюдават всеки етап, за да гарантират, че салфетките се произвеждат по най-високите стандарти.

Отговорност към околната среда:


ДЕНИ-САЛФ ЕООД е ангажирана с отговорността за околната среда. Те дават приоритет на устойчивото снабдяване с материали, като например използването на сертифицирани устойчиви влакна или рециклирана хартия, за да сведат до минимум своя екологичен отпечатък. Компанията се придържа към екологични практики през целия си производствен процес, като се стреми да намали отпадъците и да насърчи устойчивостта.

Фокус върху клиента:


ДЕНИ-САЛФ ЕООД дава приоритет на удовлетвореността на клиентите. Те работят в тясно сътрудничество със своите клиенти, за да разберат специфичните им изисквания, като предлагат персонализирани решения и внимателно обслужване на клиентите. Компанията цени дългосрочните взаимоотношения със своите клиенти и се стреми да надхвърли техните очаквания по отношение на качество, надеждност и навременна доставка.

С отдаденост на качеството, персонализирането и удовлетвореността на клиентите, стои като доверен доставчик на продукти за салфетки,тоалетна хартия,кухненска ролка и обслужвайки разнообразен набор от клиенти в индустрията за хранителни услуги, хотелиерство, търговия на дребно и планиране на събития.